dilluns, 25 d’agost del 2008

El final del viatge

Queda una setmana escassa per la tornada. Encara des de Velingara, em torno a asseure, potser per darrera vegada, al ciber del costat del camio rovellat, al carrer principal, per llegir dos correus i escriure al blog.

Diumenge de matinada surt el meu avio, pero la tornada l'emprenc demà passat. Dimecres aniré fins a Kolda amb l'Andrés i l'Oriol, per trobar-nos amb un dels responsables de l'associacio, l'Aliou, i explicar-li com estan les coses. Encara estic per decidir si serà dijous o divendres, aniré des de Kolda a Dakar. M'imagino que hi arribaré al vespre, i allà espero trobar l'Iris i l'Ana, o bé en Moïse. Dissabte de matinada, a les 3, hauré d'anar cap a l'aeroport per agafar el vol a les 6.30.

Passaré el dia a Casablanca, sola. Al vespre volaré fins a Barcelona.

Aquest és el meu plan.

6 comentaris:

el_situacionista ha dit...

Pues si queda tan poco deberías empezar a salir ya... no vaya a ser que con esas horribles carreteras termines perdiendo el avión.

Senegal te va a echar de menos. Pero bueno, mejor ellos que nosotros ¿no?

marius ha dit...

Xupi!!! Ja tenim ganes que tornis. Avui he baixat a Barcelona per la feina i aprofito per mirar les novetats de Senegal.

PTNKS

simplexia ha dit...

hola! he vingut a parar aquí de casualitat buscant info sobre Senegal. Vaig tornar d'allà fa un parell de setmanes... un viatge ple de sensacions!!
per cert, m'agrada el vostre blog :)
salut!

Esteve ha dit...

simplexia, gracies per la visita i el teu cometari.

kate ha dit...

Ueee!!! Ens hauràs d'explicar moooltes coses!! Fins aviat!!!

Anna Martínez

Sandra ha dit...

L'Aliou? juas! és un company meu de feina!!! és el "jefe" del programa! quines coses té la vida, eh!

petonassos!