divendres, 28 d’agost de 2009

Ritme d'agost

Tira per aquí tira per allà, gairebé ha passat una setmana des que hem tornat. Està bé tornar una mica abans de l'1 de setembre perquè et dóna temps d'agafar una mica d'embranzida (diria carrerilla, que és com ho dèiem de petits, però com que estic tiquismiquis amb la llengua, doncs mira). Continuo sense haver recuperat la meva maleta, que segons sembla és a Casablanca. El Fer diu que ja escriurà algo sobre el periple pels aeroports i taulells de la tornada, i això em val d'excusa per no haver-ho de fer jo.

A la feina, recupero llistes de coses que havia d'haver fet i que no estic segura d'haver fet, i ho comprovo. I em sorprenc: jo vaig escriure aquest correu el 27 de juliol? Que previsora! Refaig llistes de gent a la que trucar quan algú agafi algun telèfon en aquest país. Obro el mail cada hora en comptes de cada 10 minuts, i no hi ha res a contestar en tot el matí. Acabo coses de les que necessites anar a pas de tortuga per fer, per no deixar-te res, que són les que em van millor per aquest ritme.

I així, com qui no vol la cosa, pim, ens plantem a final d'agost. Bon cap de setmana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué suerte la tuya! No sabes cuánto te envido. Esto de no molestarte con correos... echo de menos esos agostos en los que no te llamaban todos los días para preguntarte alguna pijada, en lo que no te mandaban correos para decirte que todo lo que habías hecho hasta ese momento se lo han cargado, etc.

Lo mejor de mis vacaciones fue cuando dejé mi teléfono en la bolsa de la playa (nunca una bolsa recibió un nombre tan absurdo para una persona como yo que no pisa la playa) hasta que se acabó la batería... Agosto ya no es lo que era.

¿Nos estaremos haciendo europeos?

Por cierto, me alegro de leerte de nuevo...

e. ha dit...

sí, no està mal el ritme d'agost.

a mi em dura fins a final de setembre, posats a estirar...

Fernando Díaz | elsituacionista ha dit...

Agosto es el mejor mes laboral que hay en el calendario. Figúrate que hasta los de tu maleta parecen de vacaciones.