dijous, 14 de juny del 2012

Matagalls, 1697m


Diumenge passat vam fer el primer cim del Nil. Ell va dormir bona part de la pujada i també bona part de la baixada, però amb tot, el primer cim. També era el meu primer cim com a mare, i la primera vegada que fèiem una excursió llarga amb el Nil a l'esquena. I, la veritat, va anar molt i molt bé!

A més a més, l'Avi va fer el primer cim com a avi, i tot baixant, recordava que va ser el seu primer cim com a qualsevol cosa, perquè tenia 14 anys la primera vegada que va anar a la muntanya: van pujar el Tagamanent, van fer el Pla de la Calma, el Matagalls... però anaven de cutres, cutres, eh... portaven una tenda sense doble sostre, i cada nit en plantar-la feien un regueró al voltant per si plovia (que ara està prohibit), i per cuinar, el foc a terra, que no tenien ni fogonet (que ara també està prohibit, però eren altres temps). Llavors li vam fer veure que això era una batalleta, i l'Avi va haver de reconèixer que era cert. 

1 comentari:

Anna ha dit...

Oooooh!

Quina cosa més bonica! :) que bé que el Nil ja hagi pogut fer el seu primer cim, serà d'aquelles anècdotes que ell no recordarà però que guardarà per sempre perquè li explicareu un cop i un altre :) I quina sort tenir uns pares tan fantàstics i uns avis tan genials :D