dilluns, 13 de juliol del 2009

La setmana dels tres dijous

Per aclarir un dubte que sortí tot dinant a Vilafranca, un dia qualsevol que no era dijous, he consultat l'Optimot:
1 4 la setmana dels tres dijous [o la setmana dels set dijous] Expressió humorística emprada per a indicar que una cosa és impossible, que no succeirà mai. Espera’t assegut, que no ho tindràs fins a la setmana dels set dijous!
Tot i que també he llegit pels puestos que l'expressió té relació amb els tres dijous precedents a Carnestoltes (dijous de compares, dijous de comares i dijous gras). Que dius, no veig la relació, perquè no són de la mateixa setmana.

(L'únic) dijous d'aquesta setmana faré 30 anys. Això vol dir sobretot que he de canviar la capçalera del blog. Tinc una idea, però s'accepten suggeriments. Però com que avui ho celebro amb uns amics, demà amb la família i dimecres amb uns altres amics, ben bé podria ser aquesta la meva setmana dels tres dijous: semblava que la setmana dels tres dijous aconseguiríem hora per a les vacunes del viatge, i al final ha estat per demà, dimarts. Quin lio.

També tenim ja comprada la mosquitera, els cabells tallats, els bitllets de tren a Madrid, i el cordino i cordill. I he trobat el diccionari en una caixa al despatx que encara té coses per endreçar de la mudança.

5 comentaris:

Fernando Díaz | elsituacionista ha dit...

¿Semana de tres jueves? Tú lo que tienes son unos fastos para celebrar tu treintena. Y muy bien que me parece, que nunca sienta mal que te hagan la cena.

¡Ah! ¿Hay cordill?

e. ha dit...

pots fer-te una foto amb cara de velocitat :)

eva ha dit...

Massa tard per fer aquesta foto, ara ja començo a fer cara de frenada d'emergència.

e. ha dit...

quin estil dorothy ;)

catxarreria??

Lena ha dit...

Felicitats enderrerides!!! Inicies la trentena...molt encara per fer i moltes ganes que tens en fer-les. No deixis de disfrutar mai.