dijous, 2 de febrer del 2012

Un dia important

Ahir va ser un dia molt important. Vam marcar la roba, els estris de neteja, les bosses i motxilles, i t'hem deixat a l'escola bressol. El primer dia només unes poques hores, el segon dia, avui, una miqueta més. Hem matinat prou per tenir temps de tot, però hem fet les feines del matí mirant el rellotge. T'hem despertat perquè calia anar a l'escola. Et fas gran, i a mi em sembla que ens en fem tots tres. Durant gairebé sis mesos ens hem separat el mínim imprescindible. Ara comencem la vida de família, la que ens havíem imaginat abans que nasquessis: ens cal una rutina per als matins, després ens separem, cada u a les seves coses, i ens retrobem al cap d'unes hores, i ens expliquem com ens ha anat, ens esforcem per gaudir del temps junts, ens preparem per al dia següent. 

2 comentaris:

Anna ha dit...

Ostres! Quin moment més important! :) Però quina vida de família més bonica que teniu i que tindreu, oi? :)Estic contenta per vosaltres!

Fernando Díaz | elsituacionista ha dit...

¡Date prisa que llegarás tarde a la escuela! Y el hijo y el padre se mirarán sin saber si va por el uno o por el otro. :)